Çiçeklerle Mum Süsleme

 


Mum Süsleme
Normal nette gördüğünüz mum süslemelerden farklı bir teknik uygulamış. Canlı çiçeklerle yapılan bu çiçek süsleme çok da kolay.

Beğendiğiniz çiçek ve yaprakları toplayın ve gelin hep beraber sade görünümlü mumların nasıl bir çiçek bahçesine dönüştüğüne bakalım. Belki beğenirseniz siz de uygulamak istersiniz.

Resimdeki gibi çiçekleri yapraklarından ayırın. Süsleyeceğiniz mum kalın ve geniş olmalı. Ayrıca, ince mum da lazım olacak neden derseniz çiçekleri yapıştırmak için ve bir tane kaşık. Mumumuz süslemeye başlayalım.

İlk olarak ince mumunuzu yakın ve kaşığın arka kısmını muma tutarak metal kaşığı ısıtın bayağı bir ısıttıktan sonra kalın geniş mumun yüzeyine sürün kaşığı tutarak sürün ki kaşığın ısısıyla mum da hafif erime olsun. İşte bu erime yaprak ve çiçeklerin muma yapışmasını sağlayacak ve çiçeğinizin yapraklarını başlayın yapıştırmaya. Görünüm mumum içinde çiçekler olacak gibi olur. Onun içinde mumla yapıştırıyorsunuz. Yoksa normal yapıştırıcı ile de yapıştırırsınız ama aynı havayı vermez orijinal çiçeklerden yapılmış mum gibi durmaz. Bunu da not olarak ekledim.


Çiçeklerle Mum Süsleme 4.5 5 Unknown Normal nette gördüğünüz mum süsleme lerden farklı bir teknik uygulamış. Canlı çiçeklerle yapılan bu çiçek süsleme çok da kolay. Beğendiğ...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved