Erkek Gömleğinden Bluz Yapımı

 


Erkek Gömleğinden Bluz Yapımı
Erkek Gömleğinden Bluz Yapımı - Resimli Anlatımı

Eşinizin kardeşinizin fazla olan gömleklerinden kendinize bluz yapabilirsiniz. Aklınıza çok basit model gelmesin aynı tarz bluzlar mağazalarda da satılıyor.

Yapım aşamaları da kolay .terziliği çok iyi bilmenize gerek bırakmayacak bir dikiş çalışması olacak.Biçeceksiniz ve dikeceksiniz.


Erkek gömleğinden bluz yapılışı; İlk adım gömleğin yakasını sıfır yaka olarak kesin.Katlamalı yakayı yani keseceksiniz.Sonra kollarını keseceksiniz ve omuz dikişlerini sökeceksiniz. 1. Resimde görüldüğü gibi.
Erkek Gömleğinden Bluz Yapımı
İkinci adım; Kesmiş olduğunuz omuz dikişlerini içe doğru kıvırarak boncuk zincir geçecek şekilde dikin, aynı kumaşın kenarını kıvırıp dikme şeklinde olacak.Buradan süslü istediğiniz modelde şeritli zincir geçirin, her iki omuz dikişinden arkalı önlü olacak şekilde .İlk adımda kesmiş olduğunuz kolu 2. resimde ve 3. resimde ayrıntılı olarak gösterilen şekilde bluza dikerek zinciri ondan da geçirin. Omzu açık bluzunuz hazır oldu.
Erkek Gömleğinden Bluz Yapımı
Erkek Gömleğinden Bluz Yapımı

Erkek Gömleğinden Bluz Yapımı 4.5 5 Unknown Erkek Gömleğinden Bluz Yapımı - Resimli Anlatımı Eşinizin kardeşinizin fazla olan gömleklerinden kendinize bluz yapabilirsiniz. Aklınıza...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved