Teneke Kutulardan El işi Havluluk ve Saksı Yapımı

 


Teneke Kutulardan Havluluk Yapımı
Teneke Kutulardan El işi Havluluk ve Saksı Yapımı

Konserve kutularını değerlendirelim. Desenli peçetelerle dekopaj tekniğini uygulayarak görünümlerini değiştirelim. Yeni bir geri dönüşüm projesi ile bu kutuları farklı amaçlar için kullanalım.

Örneğin saksılar yapalım veya banyoda hem güzel görüntü vermesi açısından ayrıca havlularımızı şık bir şekilde koymak için askılık olarak kullanılabilir.

Havlu Rafı, Tenekeleri desenli kağıtlarla yapıştırarak dış tarafını süsleyin. Tenekenin ağız kısmını kurdele yapıştırarak süslemeyi bitirin. Duvara dip taraflarından matkapla monte ederek duvarda raf oluşmasını sağlayın ve içine havlularınızı koyun.

Teneke Kutulardan Saksı Yapımı
Teneke kutuları desenli peçetelerle kaplamak için tutkalı fırçayla teneke kutuya sürüp peçeteyi hiç boşluk bırakmayacak şekilde yapıştırıyorsunuz. Son olarak fisto ile başlayarak saksı süslemeyi bitiriyorsunuz.


Teneke Kutulardan El işi Havluluk ve Saksı Yapımı 4.5 5 Unknown Teneke Kutulardan El işi Havluluk ve Saksı Yapımı Teneke Kutulardan El işi Havluluk ve Saksı Yapımı Konserve kutularını değerlendirelim. Desenli peçetelerle dekopaj tekniği ni uygulayar...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved