Makyaj Çantası Yapımı

 


Makyaj Çantası Yapımı
Elişi Makyaj Çantası Yapımı

El çantanızda taşımanız açısından evinizdeki makyaj malzemelerini içine koymanız açısından makyaj yapan her kadına lazım olan makyaj çantasını evinizde siz kendiniz yapabilirsiniz.

Makyaj çantanızı yaparken çantanın boyutlarının tercihi size kalmıştır. 

İster orta büyüklükte veya büyük boy makyaj çantası da yapabilirsiniz.

Makyaj Çantasının Dikimi

Kalın pamuklu kumaşlardan, kot kumaşlardan, kapitone kumaşlardan makyaj çantanızı dikebilirsiniz. Resimde 2 farklı kumaşla dikilmiş makyaj çantası modeli gösterilmektedir.

Makyaj çantası yapacağınız kumaşı oval şekilde kesin.

Makyaj Çantası Yapımı
Makyaj çantası için dikeceğiniz kumaşın kenarlarına farklı kumaştan biye geçirin veya kurdele de geçirerek dikebilirsiniz.
Makyaj Çantası Yapımı

Makyaj Çantası Yapımı

Makyaj Çantası Yapımı
Şimdi yapacağınız işlem, makyaj çantasının fermuarını dikmeye geldi.Fermuarı makyaj çantasının kenarlarına iğneleyerek tutturun.İsterseniz elde veya makine de dikebilirsiniz.
Makyaj Çantası Yapımı

Makyaj Çantası Yapımı
Makyaj çantanızı dikerken, her iki yan kısımlarından çatlatma dikişi de denilen enlemesine 4 cm az olmayacak şekilde makine çekin. Bu dikiş makyaj çantasının alt kısmının geniş durmasını sağlayacaktır.

Makyaj Çantası Yapımı 4.5 5 Unknown Elişi Makyaj Çantası Yapımı El çantanızda taşımanız açısından evinizdeki makyaj malzemelerini içine koymanız açısından makyaj yapan her ...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved