Buzdolabına Kedi Resmi Yapımı

 


Buzdolabına Kedi Resmi Yapım
Buzdolabının Kapağına Tütülü Kedi Resmi Yapımı

Kediniz buzdolabının kapağını açar bir vaziyette resmini yaparak buzdolabının kapağını değişik şekilde bir çizim çalışması yapalım.


Resimde gördüğünüz şekilde ilk olarak buzdolabınızın kapağı ne renk ise o renkte bir fon kağıdı alarak kedinin resmini çizin.


Kedinizin aklından geçen bir de bir düşünce var; patileri ile buzdolabının kapağına uzanıyor ve o sırada aklından geçen buzdolabındaki balık ve bunu da kafasının yan tarafından küçük yuvarlak dairelerle yukarı doğru yol gösterici bir yuvarlak büyük daireye gidecek şekilde çizimi yapın.Bu büyük yuvarlak dairenin içine de bir balık resmi çizin ki düşüncesinde olan balığı ifade etmek açısından…

Buzdolabının kapağını açmak için iki ayağının üzerinde dikilmiş ve ön patileri ile buzdolabının kapağına uzanacak bir kedi resmini çizin kuyruğu kıvrık şekilde resmin boyutu bir kedinin iki arka ayakları ayağa dikildiği uzunlukta olsun.

Kurşun kalemle çizilen resmin çizgilerinin üstünden siyah tahta kalem ile geçin eğer tahta kalem yok ise ispirtolu kalemde olur.

Buzdolabına Kedi Resmi Yapım
Kedi resminin içini belli kısımlarını kurşun kalemi yan tutarak boyayın ve üzerinden pamukla silerek geçin ortaya duman renginde puslu bir gri ton rengi çıkmış olacak.

Kedi resminin kenarlarını keserek şekli belli edin kedinin sırt kısmının orta kısmına bir tütü kıvırarak yapıştırın kuyruğuna da kırmızı kağıttan kurdele çizerek kesin ve kedi resminin kuyruk kısmına yapıştırın. 
Her şeyi tamamlanmış kedi resmini buzdolabınızın kapağına resimde gördüğünüz şekilde Japon yapıştırıcısı ile yapıştırın.

Buzdolabına Kedi Resmi Yapımı 4.5 5 Unknown Buzdolabının Kapağına Tütülü Kedi Resmi Yapımı Kediniz buzdolabının kapağını açar bir vaziyette resmini yaparak buzdolabının kapağını ...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved