Kabloların Dağılmaması için Pratik Çözümler

 


Kabloların Dağılmaması için Pratik Çözümler
Dağınık kablolar için pratik çözümler

Evdeki  kablolar başımıza derttir. Her çeşit kablo türü  elektronik olsun cep telefonuna ait veya çeşitli işlere yarayan kablolar dağınık bir şekilde durduğunda insana zor anlar yaşatır.


Genellikle bir çekmecenin gözü dağınık görünümlü  kablolarla işgal edilmiş vaziyettedir.

Bir kutunun içine koyduğumuz kablolardan  dağınık şekilde durdukları zaman   hangisi işimize yarar olduğunu bulmak için kutuların çekmecelerin içini karıştırırız. Olmadı dökeriz lazım olanı bulduktan sonra tekrar dağınık   bir şekilde konulur.


Bütün bu kablo dağınıklığına  son vermek için tuvalet kağıdının ve havlu peçete kağıdının iç kısımlarındaki ruloları atmayın.El işi çalışması yaparak size kolaylık sağlayacak kablolar için kullanılışlı ev aparatı yapabilirsiniz. Kabloların büyüklüklerine göre fazla uzun olanları büyük ruloların içine düzgünce sararak yerleştirin.

Rulonun üzerine ne için kullanılan kablo olduğunu yazın. Aynı elişi çalışmasını  küçük ve kısa olan kablolarda uygulayın.Tuvalet kağıdının rulosunun içine koyarak üstlerine  görevlerini yazdığınız zaman işiniz daha kolaylaşır. Ayrıca  kablolar düzgün durur.Böyle pratik çözümler şeklinde  aradığınız kabloyu kolaylıkla  bulursunuz . Bundan pratik ev aparatları çözümleri ile  dağınıklığa son vermiş olursunuz. Düzenli bir görünüm ve ortam elde edersiniz.
Kabloların Dağılmaması için Pratik Çözümler
Kabloların Dağılmaması için Pratik Çözümler

Kabloların Dağılmaması için Pratik Çözümler 4.5 5 Unknown Dağınık kablolar için pratik çözümler Evdeki  kablolar başımıza derttir. Her çeşit kablo türü  elektronik olsun cep telefonuna ait veya çe...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved