Sıcak Silikonla Takı Boncuğu Yapımı

 


Silikondan Takı Boncuğu Yapımı
Sıcak silikondan takı yapımı resimli anlatımı

Bu şekilde takı yapmak için sıcak silikon tabancısı gereklidir. Tabancaya takılan silikon çubukları tabancanın elektrikle çalışmasından dolayı her tabancayı sıktığınız zaman bu sert silikon erimiş bir şekilde sıcak silikon meydana getirerek yapıştırıcı olur. Kurudukları zaman ele yapışmaz.

Silikon tabancası ile bir tabak olabilir tepsi olabilir merak etmeyin silikon kuruduğu zaman kolaylıkla çıkar ve iz bırakmaz, nasıl bir şekil yapmak istiyorsanız ona göre tabancayı sıkarak şekli verdirin.


Örneğin silikon damlaları yuvarlak şekilde çıkar tabancayı dik tutarak sıktığınız zaman, birbirine yapışık şekilde bir oval yuvarlak ya da kare isteğinize bağlı şekilleri çıkartın mesela küpe yapacaksınız ikişer tane şekil yapın.

Yapmış olduğunuz bu şekillerin soğumasını bekleyin, renksiz olan bu silikon şekilleri soğuduktan sonra cam boyasını direk fırça ile kullanmanız mümkündür, bunları boyayın ve bu sefer de boyaların kurumasını bekleyin. Cam boyası
 kuruduktan sonra üst kısımlarından açacağınız küçük deliğe takı metallerinden ve küpe takma aparatlarını da takarak küpeyi bitirmiş olursunuz.
Silikondan Takı Boncuğu Yapımı
Silikondan Takı Boncuğu Yapımı
Silikondan Takı Boncuğu Yapımı
 Boyadıktan sonra silikonları bir ipe dizerek boyaların kurumasını bekleyin, isterseniz yaldızlı sprey boyalarla da boyayabilirsiniz.
Silikondan Takı Boncuğu Yapımı

Sıcak Silikonla Takı Boncuğu Yapımı 4.5 5 Unknown Sıcak silikondan takı yapımı resimli anlatımı Bu şekilde takı yapmak için sıcak silikon tabancısı gereklidir. Tabancaya takılan silikon çu...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved