Dantelden Çizme Manşeti Yapımı

 


Dantel çizme manşet yapımı
Çizme düzenleyici ve bot çizme içine giyilebilen diz altı dantelden bileklik manşet yapımı

Çizme manşetleri çizmenin iç kısmında bileğe sarılı olarak kullanılan yünden dantelden veya değişik kumaşlardan yapılmış süsleme ve çizmenin ayakta düzgün durmasını sağlayan bir aksesuardır.

Çizme giyilmeden önce ayağa geçirilerek streç yada düğmeli olarak kapatılır ve çizme giyildiği zaman çizmenin bitiminden biraz daha yukarıda kalacak şekilde görüntüsü sağlanır, bu şekilde çizmelerin süsleme aksesuarı olarak kullanıldığı gibi ayrıca da çizmenin veya botun kenar bitim kısmının ayakta daha düzgün durmasını sağlar.

Dantelden çizme manşeti yapımı el işi çalışmasında güpür perdelerden sağlanacak dizinizin altında çizmenizin ya da botunuzun boyu nereye geliyorsa ayağınızın oradan dantel ölçüsünü alarak fazla gelen uzunluğu kesin ve kenarlarına surfile çekerek ip atmasını engellemiş olursunuz.Son olarak çizme manşeti el işi çalışmasına açık kapamak için düğmelerde dikilerek bitirilmiş olur.
Dantel çizme manşet yapımı
Dantel çizme manşet yapımı
Dantel çizme manşet yapımı

Dantelden Çizme Manşeti Yapımı 4.5 5 Unknown Çizme düzenleyici ve bot çizme içine giyilebilen diz altı dantelden bileklik manşet yapımı Çizme manşetleri çizmenin iç kısmında bileğe ...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved