Fimo Hamurundan Penguen Yapımı

 


Polimer Kilden Penguen Yapımı
Fimo Hamurundan (Polimer kilden) elişi oyuncak penguen yapımı

Fimo hamuru diğer adı polimer kil olan oyuncak hamurlardan çok çeşitli objeler takılar oyuncaklar biblolar yapmak mümkün.


Çocukların el becerilerini geliştirmede fimo hamurunu elleri ile ovalamak el hareketleri şekiller verirken ayrıca el kasları da çalışmış ve gelişmiş oluyor, bundan başka el becerileri artarak hayal gücünü kullanmak yaratıcı zekalarını faaliyete geçirmekte de fimo oyun hamurları birebir yararlı oluyor.

Bu paylaşımda da polimer kilden penguen oyuncak biblo yapımını yayınlayacağız. Elişi çalışmalarda oyun hamurlarının da önemli bir yeri vardır, bunlardan yapılacak çalışmalar vs. 

Fimo hamurundan penguen yapımı el işi çalışmasında üç çeşit yani renk fimo hamuruna ihtiyaç olacak, eğer elinizde sadece beyaz renk oyun hamuru var ise bunları penguen el işi çalışmasında gerekli olan yerleri siyah ve sarı kısımları boya ile de boyayarak penguen görünümünü elde edebilirsiniz. Aşağıdaki resimlerde detaylı gösterim verilmiştir.
Polimer Kilden Penguen Yapımı

Fimo Hamurundan Penguen Yapımı 4.5 5 Unknown Fimo Hamurundan (Polimer kilden) elişi oyuncak penguen yapımı Fimo hamuru diğer adı polimer kil olan oyuncak hamurlardan çok çeşitli objel...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved