Işıltılı Peter Pan Yaka Yapımı

 


Işıltılı Peter Pan Mücevher Yaka Yapımı
Pullardan çıkarılabilir Peter Pan mücevher yaka yapımı

Peter Pan çocuk kitaplarında ismi geçen büyümeyi reddeden yaramaz bir karakteri temsil eder. Onun adını taşıyan bir moda trendi günümüzde çok revaçtadır.Peter Pan yakaları. 


Güzel bir giysi aksesuarı olarak Peter Pan yakalar takılıp çıkarılmalı modeldir.

Rahatlıkla her elbise veya bluzda kullanılabilecek bir süsleme aparatıdır. Peter Pan yaka elişi yapılabilmesi bakımından kolay bir çalışmadır. Süslemeli takılıp çıkarılmalı bu yakalar kolyelerin yerine rahatlıkla kullanılabilir.

Çocuklara Peter Pan yakalardan el işi çalışması yapılabilir. Kumaş seçimi ışıltılı simli olmaktan daha çok desenli açık renk kumaşlar tercih edilebilir. Peter Pan yakalar son günlerin gözde moda giyim aksesuarlarından biri olmuştur. Işıltılı Peter Pan yaka yapmak için ilk el işi uygulaması olarak kağıttan yakanın şablonu çıkartılmalıdır. 
Işıltılı Peter Pan Mücevher Yaka Yapımı
Yaka yapımında seçilecek kumaşın beyaz renk olmasında fayda vardır. Yaka şablonunu çift kat kumaşın üzerine konularak kenarlardan bir cm dikiş payı bırakılarak   kesilir. Kumaşları  ters taraflarından birleştirerek makine dikişi çekilir ve düz yönüne bir dantel tığ yardımı ile çevrilir.

Peter Pan yaka ılık ütü ile ütülenerek ışıltılı pullarla süslemek için hazırlanır.Resimde görüldüğü gibi pullar yakaya sıra ile elde dikiş yapılarak dikilecektir.Kolay bir şekilde yapılan biçki dikiş el işi çalışmalarından sonra pulların dikimine başlanır. Pullar iplere dikilmiş şekilde tuhafiye dükkanlarında satılır. Zevkinize göre istediğiniz renkte ışıltılı pullardan alabilirsiniz.

Işıltılı Peter Pan Mücevher Yaka Yapımı
Işıltılı Peter Pan Mücevher Yaka Yapımı

Işıltılı Peter Pan Yaka Yapımı 4.5 5 Unknown Pullardan çıkarılabilir Peter Pan mücevher yaka yapımı Peter Pan çocuk kitaplarında ismi geçen büyümeyi reddeden yaramaz bir karakteri te...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved