Kedi Kız Kostümü Tütü Yapımı

 


Siyah renkli kedi kız kostümü tütü modeli yapımı resimli anlatımlı

Çocuklar için tütü ve tüylerden oluşan kedi kız kostümü modeli. Kolaylıkla yapılabilecek elişi kedi kız kostümü ile çocuklar giydirilebilir. Gerekli olan malzemeler kedi kostümünün kulak ve kuyruğu için plastik elbise askısı, tüy cinsinden olan kumaş, etek için tütü kumaşı, enli kurdele, makas, küçük parça saten kumaş, iğne, iplik, sıcak silikon yapıştırıcısı.

Kedi kız kostümünü kuyruğu için elbise askısı ekleme yerlerinden sökülerek resimde görüldüğü gibi şekil aldırılır ve üzerine sıcak silikon sürülerek tüylü kumaş ile yapıştırılarak sarılır. Tütü kostümünün kuyruk kısmı bitirilir.


Kedi kulakları için, biraz saten ve tüylü kumaş ile resimlere bakılarak dikilir. İki tane toka takılarak çocukların saçlarına takılmasına kolaylık sağlar. 

Tütü kabarık etek için, bele geçirilecek şekilde siyah renkli enli lastik ölçü alınıp dikilir. Çeşitli katlarda kesilmiş olan tütü kumaş parçaları bu lastiğe dikilerek tütü kabarık etek oluşturulur. Son olarak siyah kurdele de takılarak kedi kız kostümü bitirilir. 


Kedi Kız Kostümü Tütü Yapımı 4.5 5 Unknown Siyah renkli kedi kız kostümü tütü modeli yapımı resimli anlatımlı Çocuklar için tütü ve tüylerden oluşan kedi kız kostümü modeli. Kolayl...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved