Çin Düğümü Şans Balığı Yapımı

 


Çin düğümü şans balığı modeli yapımı resimli anlatımlı

Çinlilerin yüzyıllardır geleneksel olarak yaptıkları Çin düğümlerinin her türlü uğursuzluğu yok edeceğine, şansın bol olacağına ve olumlu enerjileri çektiğine inanırlar. Çin düğümü, günümüzde makrome el sanatının ismidir. İsim değişikliği kültürler arasındaki farklılardan kaynaklanmış olabilir.


Bu yayında, Çinlilerin şans getirdiğine inandıkları ve kendi deniz sularında yetişen balığın ipler ile örülme aşamaları sunulacaktır. Ayrıca, bu balığı gerek akvaryumlarda besleyerek veya aynı şekilde Çin düğüm ile yapıp evlerine asarlar. Kötü enerjilerin gittiğine ve sağlıkta, aşkta, iş hayatındaki şanslarının açılacağına, mutluluk getirdiğine inanırlar. Dünyanın bir çok yerine yayılan Çin kültüründen olan bu düğüm, ayrıca Feng Shui olarak bilinen mekan enerji uygulama tekniklerinde de kullanılan aksesuarlardandır. 

Çin düğümü şans balığı olarak satılan objelere göre bu sunumdaki işleme tekniği ile yapılmış balık şekli, Çinlilerin esas kullandıkları şans balıklarından, yedikleri özel bir balık türünün birebir aynısıdır. Renkli makrome ipler ile yapılacak olan elişi şans balığını, ev veya iş yerlerine asılarak kullanılabilinir.

Çin Düğümü Şans Balığı Yapımı 4.5 5 Unknown Çin düğümü şans balığı modeli yapımı resimli anlatımlı Çinlilerin yüzyıllardır geleneksel olarak yaptıkları Çin düğümlerinin her türlü uğu...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved