Göz Rengine Göre Far Önerileri

 


Göz rengi göre far renkleri önerileri

Makyaj sanatı, eski çağlardan beri yapılan bayanların vazgeçilmez bir süslenme alışkanlığıdır. Sanat diye tabir etmek gerekir. Boyama esnasında yüz şekline, göz rengine, biçimine ve hatta giyilen giysinin tonlarını bile göz önünde bulundurarak hanımlar makyajlarını yaparlar. 


Bir insanın yüzünde dikkat çeken ilk kısım gözlerdir. Göz makyajında gereken incelikler, püf noktalar uygulandığı zaman, yüz simasına daha farklı bir anlam gelir. Güzel görünüm kazandırır.

Göz makyajı yaparken far renklerinin seçimleri de ayrı bir dikkat gerektirir. Işıltılı, bakışlarda derinlik sağlama, göz rengine göre far seçimleri bunlar zıt renkler de olabilir, bakışları dikkat çekici yapar. Özellikle zıt renklerde farlar kullanılarak yapılan makyajlar, daha sık tercih edilmektedir. Resimlerde, değişik göz renklerine göre far renkleri önerileri sunulmuştur. Bunlar bir kıstas değildir, farklı renklerde de farlar kullanılabilinir.

Göz Rengine Göre Far Önerileri 4.5 5 Unknown Göz rengi göre far renkleri önerileri Makyaj sanatı, eski çağlardan beri yapılan bayanların vazgeçilmez bir süslenme alışkanlığıdır. Sanat...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved