Swarovski Taşlı Gerdanlık Yapımı

 


Swarovski Taşlı Gerdanlık Yapımı
Swarovski taşları, kaliteli ve çeşidi bol takı malzemeleri satan bujiteriler'de bulabilirsiniz. Büyüklüklerine göre fiyatları değişen ama çok da pahalı olmayan taşlardır. 

Siz kuyumculardaki swarovski taşlarıyla gerdanlık takı yapmayacağınıza göre bujiteri dükkanlarında satılan swarovski taşlarının görünüm açısından çok bir farklılıkları yoktur.

Gerekli Malzemeler: Gerdanlığınız siyah renk olacağı için (tabii isterseniz farklı renklerde kullanabilirsiniz.) Siyah keçe bu alt zemin için gereklidir. Siyah ipek kumaş ve siyah kurdele. Kurdeleyi gerdanlığı boynunuza takmak için kullanacaksınız. Siyah ipek kumaş keçenin üzerine gül yapmak için kullanılacak. Çeşitli boylarda swarovski taşların arkaları iğneli olanları var kumaşa geçirmek için onlardan olursa iyi olur. Siyah dikiş ipliği kurdeleyi keçeye dikmek A için ve silikon yapıştırıcı, taşları yapıştırmak için. Taşlar kumaşa geçirmeli olsa da birde yapıştırıcı kullanırsanız çok daha sağlam olur. Silikon sıcak silikon olacak ve silikon tabancasıyla kullanılacak. Bu sıcak silikon için kullanılan tabancalar çok harikalar yaratıyor. gelinliğin duvağını taşlarla süslemede sıcak silikon tabancası çok işlevsel ve harikalar yaratıyor.


Gerdanlığın Yapılışı: Görünüşün muhteşemliğine karşın yapımı çok kolay bir modeldir. Önce keçenizi resme bakarak veya siz istediğiniz modelde kesin.

Keçenin tam ortalamasını yaparak her iki ucuna dikeceğiniz veya yapıştıracağınız gül motiflerini sayarak arada kalan boş kısma swarovski taşlarını yapıştırın. Belirli desen verecek şekilde yapıştırabilirsiniz veya rast gele her iki türlüde siyah zeminin üzerine beyaz taşlar çok harika durur.

Daha sonra, siyah ipek kumaştan gül yapımı için bunun için ayrı gerdanlık haricinde resim ekleyeceğiz. 


Siyah ipek kumaşlardan eni genişliği 12 cim ikiye katlanınca 6 cm olacak 1 cm dikiş payı bırakacaksınız keçeye dikmek için gülün boyu 5 cm olacak ipek şeridin uzunluğunda 15 cm olacak bu da gülün kıvrılarak oluşan enidir. Şimdi ipek kumaşı ikiye katlayın katladığınız iki kenarı elde teyel yapın dikin ve büzün. Daha sonra kıvırarak gül şeklini alır ve hem gülü tutturmak hem de keçeye sabitlemek için iki işlemi bir arada yapın dikin. Gerdanlık resmine baktığınız zaman keçenin her iki tarafında 5-6 tane gül motifi olduğunu görürsünüz. Siz de bu sayılarda veya daha fazla da yapabilirsiniz.

Son olarak, kurdeleleri 2 eşit uzunlukta keserek keçenin her iki yanına dikin. Gerdanlığınız hazır. 

Ayrıca - Deriden Kolye YapımıElişi Gerdanlık YapımıSüet Kolye Yapımı                
Swarovski Taşlı Gerdanlık Yapımı

Swarovski Taşlı Gerdanlık Yapımı 4.5 5 Kybalion Swarovski taşları, kaliteli ve çeşidi bol takı malzemeleri satan bujiteriler'de bulabilirsiniz. Büyüklüklerine göre fiyatları değişen ...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved