Swarovski Taşlarla Çanta Süsleme

 


Swarovski Taşlarla Çanta Süsleme
Sade çantalarınızı swarovski taşlarla süsleyerek çok farklı tarzlara sahip olabilirsiniz. İster günlük kullanımda ister gece şık bir davette mükemmel bir şekilde taşıyabileceğiniz çantanızın olmasını istemez mi siniz.? Ayrıca kendi el emeğinizi bir tasarım harikasına dönüştürmesi de cabası , ayrı bir zevk verir.

Aşağıdaki resimlerde de kapsamlı olarak gösterilse de ben de elimden geldiğince s
izlere nasıl yapıldığını anlatacağım  ; bu resimlerde de çalışma teması olarak çantanın sapı alınmış siz isterseniz çantanın bütününde de bu uygulamayı yapabilirsiniz.

Swarovski taş kullanmanın tavsiye edilmesinin sebebi , daha parkla olmalarından kaynaklanır.Siz isterseniz kristal taşlarda kullanabilirsiniz. Kristaller daha az parlaklık verir.

Çeşitli boy ve şekillerde swarovski taşlarını çantanızın sapına yapıştırın. İster uhu ile ister silikonlu tabanca ile yapıştırma işlemini gerçekleştirin. Taşları yapıştırma işleminin tekniği çantanın sapına biraz yapıştırıcıyı sürün biraz bekleyin 3-5 sn kadar sonra cımbızla taşları tutarak yapıştırın .Elinizle yapıştırmayın bir de elinizden yapıştırıcıyı çıkartmakla uğraşmayın sonra..Hepsi bu kadar çantanız hazır yepyeni farklı tarzıyla…                 

Swarovski Taşlarla Çanta Süsleme
Swarovski Taşlarla Çanta Süsleme 4.5 5 Kybalion Sade çantalarınızı swarovski taşlarla süsleyerek çok farklı tarzlara sahip olabilirsiniz. İster günlük kullanımda ister gece şık bir dav...

Hiç yorum yok:

Copyright © Elişi Çalışmaları. All Rights Reserved